bedrijven

personalisatie van relatiegeschenken

Onze bedrukte, artisanale pralines zijn een origineel én smaakvol relatiegeschenk en maken gegarandeerd een goede indruk bij je klanten, medewerkers, relaties of contacten.

Weekend van de Klant

Het eerste weekend van oktober is het traditioneel “Weekend van de klant”. Via PubliChoc kan u uw klanten een kleine attentie meegeven om hen te bedanken voor hun bezoek. Dit kan reeds vanaf €1,5 per doosje met 2 pralines. Voor meer info kan u ons steeds contacteren.

Eindejaar

Geef u klanten of medewerkers een stijlvolle doos pralines met uw logo. Chocolade is het ideale geschenk om met eindejaar te geven. PubliChoc beschikt over dozen van alle formaten en uitvoeringen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Sinterklaas

Of het nu Sinterklaas of Sint Maarten is die bij jullie op het bedrijf komt, PubliChoc heeft er de beste contacten mee. Via ons kan u heerlijke pakketjes bestellen om op jullie bedrijf uit te delen. Dit start reeds met cadeautjes vanaf 5€ per stuk.

Opendeurdag

Uw klanten nog een kleine attentie meegeven na een opendeurdag of een heerlijke praline voor bij het bekijken van jouw offerte, dat kan via PubliChoc.

Pasen

Pralines met jouw logo op een bedje van artisanale paaseitjes, dat bestelt PubliChoc bij de paashaas. Ontdek al onze mogelijkheden van doosjes tot paasschelpen.

Mogelijkheden voor bedrijven